WELKOM BIJ ZAKELIJK VERVOER

We zullen u van dienst zijn met professionaliteit en toewijding, omdat elke opdracht een zo hoog mogelijke service verdient.

WELKOM BIJ ZAKELIJK VERVOER

01

ZAKELIJK VERVOER

Met Taxiservice Rif Zakelijk bent u verzekerd van de meest accurate service. Bij bestellingen krijgt u voorrang zodat uw vervoer zo snel mogelijk aanwezig is. Bij reserveringen is uw taxi zelfs voortijdig aanwezig.

02

ALTIJD OP TIJD

Bij reserveringen vooraf wordt uw vervoer een dag van tevoren zorgvuldig ingepland. Uw chauffeur is zodoende niet alleen op tijd, maar tevens voortijdig aanwezig, Zo bent u altijd verzekerd van een optimale service.

03

PROFESSIONEEL

De chauffeurs zijn zorgvuldig opgeleid en gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Daarnaast hebben onze chauffeurs, naast een zakelijke uitstraling ruime ervaring en zijn deze uiterst servicegericht.

04

RIJDEN OP REKENING

U kunt op rekening rijden zodat uw gasten of personeel niet zelf hoeven af te rekenen. Dit scheelt een hoop administratie met bonnetjes en is makkelijk en overzichtelijker. U wordt maandelijks gefactureerd.

05

ALL CARDS ACCEPTED

Alle voertuigen zijn voorzien van moderne apparatuur waarmee u op iedere gewenste manier kunt betalen. U kunt betalen met creditcard en uiteraard ook met Pin. Contant afrekenen is ook altijd mogelijk.

06

ONLINE RESERVEREN

Een zakelijk vervoer reserveren zodat u zeker weet dat uw luxe vervoer aanwezig is op het moment dat u deze nodig heeft? Online reserveren. U ontvangt tevens direct een bevestiging van uw reservering.

WAGENPARK

Mercedes E - Klasse - BUSINESS CLASS

De Nieuwe Mercedes E Klasse Heeft Veel Gelijkenissen Met De S Klasse

Mercedes S - Klasse - FIRST CLASS

De Mercedes S Klasse Is Ideaal Om Als Een VIP Vervoerd Te Worden

Mercedes Benz V - Klasse - VAN CLASS

De Mercedes V Klasse Heeft Nieuwe Normen Opgesteld Over De Wereld

Vervoer van een tot acht personen

Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Wij kunnen bijna elke vervoerswens honoreren en de chauffeur zorgt dat het de passagier aan niets ontbreekt. Zelfs als u liever uw buitenlandse reis per taxi wenst te doen. Onze afdeling Zakelijk Vervoer staat iedere werkdag voor u klaar om voor u een tailormade voorstel te maken. Zakelijk bestellen en betalen: er zijn diverse handige mogelijkheden.