Meer dan 20 jaar een begrip in de regio Rotterdam, Taxiservice Rif

Taxi Rotterdam

Taxi nodig? Boek hier!Bellen
alt_taxi

Van A naar B

ONZE SERVICES

waar u ook gaat

 
vip room

Vipvervoer

We hebben de ervaring, de chauffeurs en het voertuig om al uw zorgen te ontnemen.

handshake

Zakelijkvervoer

We zorgen er voor dat uw chauffeur op u of uw gasten wacht en niet andersom.

airport

Airportvervoer

Comfortabel, Veilig en Voordelig vervoer van en naar alle luchthavens in Nederland.

university

Schoolvervoer

Het vervoer wordt verzorgd door speciaal opgeleid personeel van en naar school.

team

Groepsvervoer

Wij beschikken over luxe taxibussen speciaal voor groepsvervoer.

restaurant

Uitgaansvervoer

Zin om een avond te stappen? Uiteraard kun je van onze diensten gebruik maken

Welkom bij

Taxi Rotterdam

Taxi Rotterdam is al meer dan 20 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio. Taxiservice Rif biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten. 

24/7 TaxiService

Particulier taxi Rotterdam

Reserveer en binnen 10 minuten staat uw taxi klaar in de regio. 24 uur per dag is Taxi Rotterdam er voor u.

2 uur van te voren reserveren

Zakelijke taxi Rotterdam

Chauffeur nodig of zakelijk onderweg? Taxi Rotterdam brengt u op prettige en representatieve wijze naar uw bestemming.

 
IMG 3906
IMG 4000

Van klein tot groot

ONZE WAGENS

hoe u ook gaat

Business Taxi Rotterdam Mercedes Benz S Class black

Mercedes-Benz S-Klasse

Maximaal 4 Passagiers
en 3 Koffers

Reserveer Nu Online

Business Taxi Rotterdam Mercedes Benz V Class med

Mercedes-Benz V-Klasse

Maximaal 1/8 Passagiers
en 1/8 Koffers

Reserveer Nu Online

Business Taxi Rotterdam Mercedes Benz E Class black

Mercedes-Benz E-Klasse

Maximaal 4 Passagiers
en 3 Koffers

Reserveer Nu Online

Van de Ochtend Tot in de Nacht

ONZE GARANTIES

wanneer u ook gaat

ALTIJD OP TIJD

Indien u reserveert zorgen wij ervoor dat uw vervoer op tijd is.

WAGENPARK

Het wagenpark is verdeeld in personenwagens en 8- persoons busjes.

CHAUFFEURS

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de vereiste papieren en vergunningen.

VAST AANSPREEKPUNT

Onze personeel staan voor u klaar om uw wensen te bespreken.

VORDELIG TARIEVEN

Wij hanteren meter tarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

RIJDEN OP REKENING

Alles wat met vervoer te maken heeft, is mogelijk bij ons.

ZAKELIJK VERVOER

Wij bieden alle oplossingen voor uw zakelijk vervoer.

ALL CARDS ACCEPTED

Wij accepteren zowel contant als in-car alle gangbare creditcards.Whatsapp

+31651538073E-mail

info@taxiservicerif.nlTelefoon

+31651538073

Taxi Rotterdam bestellen of reserveren? Reserveer nu uw taxi in Rotterdam!

Taxi Rotterdam levert zakelijk vervoer aan bedrijven, instanties en particulieren in Rotterdam en omgeving. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe limousines.

Taxi Service Rotterdam

Taxi Rotterdam

Online Taxi Rotterdam reserveren of via 0651538073 is het mogelijk om een te bestellen. Onze medewerkers en onze chauffeurs helpen u graag verder. We zijn telefonisch 24/7 en het hele jaar door tot uw dienst. Taxi Rotterdam levert personenvervoer per taxi aan bedrijven, instanties en particulieren van en naar de regio. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs en moderne voertuigen.

Airport Taxi Rotterdam

Taxi Airport Rotterdam verzorgt taxi vervoer van en naar de luchthavens en bieden daarnaast diverse vervoersoplossingen aan particuliere en zakelijke klanten. Taxivervoer van Rotterdam naar Schiphol Airport of Rotterdam Airport wordt al sinds 2000 verzorgt door de Taxiservice Rif. Hierdoor hebben onze chauffeurs ruime ervaring in de regio maar ook door heel Nederland en zelfs daar buiten.

Zakelijk Taxi Rotterdam

Taxiservice Rif is een betrouwbare partner voor al je zakelijk taxivervoer in Rotterdam. Reis je regelmatig van en naar Schiphol? Of heb je vaak werkbezoeken in binnen- of buitenland? Je krijgt van tevoren een vaste prijs voor iedere reservering. Ook rijden op rekening is mogelijk. Door de inzet van moderne voertuigen en ervaren chauffeurs zorgt Taxi Rotterdam ervoor dat uw reis perfect start en eindigt. 

taxiservice rif

Taxibus Rotterdam bestellen of reserveren? Reserveer nu uw taxi bus in Rotterdam!

Taxibus Rotterdam levert zakelijk vervoer aan bedrijven, instanties en particulieren in Rotterdam en omgeving. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe Taxibussen.

Taxibus Rotterdam

Taxibus Rotterdam

Met een grotere groep naar Schiphol, of samen na een feestje veilig met de taxibus naar huis? Taxibus Rotterdam staat voor u klaar. Reserveer een Taxi busje in Rotterdam Wanneer u een taxibusje nodig heeft voor groepsvervoer waarbij de individuele reizigers naar verschillende adressen moeten, dan maken wij de voordeligste route voor u. Belt u dan gerust met onze taxicentrale om te overleggen hoe wij uw vervoersprobleem kunnen oplossen of uw vraag kunnen beantwoorden.

Airport Taxibus Rotterdam

Heeft u een ruime taxibus Rotterdam naar Schiphol of Rotterdam Airport nodig omdat u met uw gezin op vakantie gaat, dan bieden wij u voldoende keuze. Voor elke keuze de juiste taxibus, 6 en 8 personen en de verlengde 8 persoonsbus.
Personen busje Rotterdam , bent u met maar 4 personen maar toch behoefte aan een ruime Taxi bus, dan kunt u bij ons een luxe taxi bus voor 4 personen huren welke u toch meer ruimte voor bagage biedt.

Zakelijk Taxibus Rotterdam

Zakelijke taxibus in Rotterdam nodig? Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Zakelijk taxibus Rotterdam nodig? Voor een offerte of meer informatie bel nu en reserveer 0651538073 .Onze chauffeurs vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland of elke andere gewenste bestemming.

taxiservice rif

VIP Taxi Rotterdam bestellen of reserveren? Reserveer nu uw VIP Vervoer in Rotterdam!

VIP Taxi Rotterdam levert zakelijk vervoer aan bedrijven, instanties en particulieren in Rotterdam en omgeving. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe VIP Wagens en Luxe VIP bussen.

VIP vervoer Rotterdam

VIP Taxi Rotterdam

VIP Taxi Rotterdam verzorgt VIP/Directievervoer op hoog niveau. Wij vervoeren dagelijks directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en andere VIP klanten. Speciaal voor onze VIP klanten beschikt VIP Taxi Rotterdam over Luxe bussen en wagens zoals Mercedes S, Mercedes E en Mercedes V Klasse. Onze Luxe bussen en Limo’s zijn van alle denkbare comfortopties voorzien. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij VIP vervoer Rotterdam de norm.

Airport VIP Taxi Rotterdam

Bent u op zoek naar luxe VIP vervoer Airport Rotterdam om belangrijke internationale klanten, collega’s of zakenrelaties in stijl op te halen van Schiphol Airport? Vip taxi Rotterdam Schiphol Airport biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van vipvervoer. Bij Taxiservice Rif vindt u VIP vervoer Rotterdam van het hoogste niveau. Onze voertuigen beschikken over diverse bijzondere eigenschappen waardoor u, uw klanten, collega’s of zakenrelaties niets te kort zullen komen tijdens de rit.

VIP Taxibus Rotterdam

Voor de kleinere gezelschappen hebben wij de Mercedes V klasse beschikbaar? Deze VIP bus Rotterdam voor 7 personen is een mooie verschijning voor uw gezelschap,  Kijk eens naar de mogelijkheden. Deze VIP Taxibus Rotterdam met chauffeur rijdt u en uw gezelschap veilig en comfortabel naar uw bestemming. Service staat bij ons bovenaan. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onze VIP bus Rotterdam voor 6 personen?  bel 0651538073. Wij zullen u direct een passende offerte aanbieden.