Meer dan 20 jaar een begrip in de regio De Lier, Taxiservice Rif

Taxi De Lier

Taxi nodig? Boek hier!

  • 24/7TaxiService

  • VIP Vervoer

  • LuchthavenTaxi

  • Groepsvervoer

  • Zakelijk Taxi

  • Roadshow

d4da21b7400436dab779cb99447700ba

Van A naar B

ONZE SERVICES

waar u ook gaat

 

Vipvervoer

We hebben de ervaring, de chauffeurs en het voertuig om al uw zorgen te ontnemen.

Zakelijkvervoer

We zorgen er voor dat uw chauffeur op u of uw gasten wacht en niet andersom.

Airportvervoer

Comfortabel, Veilig en Voordelig vervoer van en naar alle luchthavens in Nederland.

Schoolvervoer

Het vervoer wordt verzorgd door speciaal opgeleid personeel van en naar school.

Groepsvervoer

Wij beschikken over luxe taxibussen speciaal voor groepsvervoer.

Uitgaansvervoer

Zin om een avond te stappen? Uiteraard kun je van onze diensten gebruik maken

Welkom bij

Taxi De Lier

Taxi De Lier is al meer dan 20 jaar een begrip voor veelzijdig personenvervoer in de regio. Taxiservice Rif biedt hoogwaardige service en kwaliteit voor al haar klanten.

24/7 TaxiService

Particulier taxi De Lier 

Reserveer en binnen 10 minuten staat uw taxi klaar in de regio. 24 uur per dag is Taxi De Lier er voor u.

2 uur van te voren reserveren

Zakelijke taxi De Lier 

Chauffeur nodig of zakelijk onderweg? Taxi De Lier brengt u op prettige en representatieve wijze naar uw bestemming.

 

Van klein tot groot

ONZE WAGENS

hoe u ook gaat

Mercedes-Benz S-Klasse

Maximaal 4 Passagiers en 3 Koffers

Mercedes-Benz V-Klasse

Maximaal 1/8 Passagiers en 1/8 Koffers

Mercedes-Benz E-Klasse

Maximaal 4 Passagiers en 3 Koffers

Van de Ochtend Tot in de Nacht

ONZE GARANTIES

wanneer u ook gaat

ALTIJD OP TIJD

Indien u reserveert zorgen wij ervoor dat uw vervoer op tijd is.

WAGENPARK

Het wagenpark is verdeeld in personenwagens en 8- persoons busjes.

CHAUFFEURS

Al onze chauffeurs zijn in het bezit van de vereiste papieren en vergunningen.

VAST AANSPREEKPUNT

Onze personeel staan voor u klaar om uw wensen te bespreken.

VORDELIG TARIEVEN

Wij hanteren meter tarieven zodat u niet voor verassingen komt te staan.

RIJDEN OP REKENING

Alles wat met vervoer te maken heeft, is mogelijk bij ons.

ZAKELIJK VERVOER

Wij bieden alle oplossingen voor uw zakelijk vervoer.

ALL CARDS ACCEPTED

Wij accepteren zowel contant als in-car alle gangbare creditcards.

Whatsapp

+31651538073

E-mail

info@taxiservicerif.nl

Telefoon

+31651538073

Taxi De Lier bestellen of reserveren? Reserveer nu uw taxi in De Lier!

Taxi De Lier levert zakelijk vervoer aan bedrijven, instanties en particulieren in De Lier en omgeving. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe limousines.

Taxi Service De Lier 

Taxi De Lier 

Online Taxi De Lier reserveren of via 0651538073 is het mogelijk om een te bestellen. Onze medewerkers en onze chauffeurs helpen u graag verder. We zijn telefonisch 24/7 en het hele jaar door tot uw dienst. Taxi De Lier levert personenvervoer per taxi aan bedrijven, instanties en particulieren van en naar de regio. Wij maken daarbij uitsluitend gebruik van ervaren chauffeurs en moderne voertuigen.

Airport Taxi De Lier 

Taxi Airport De Lier verzorgt taxi vervoer van en naar de luchthavens en bieden daarnaast diverse vervoersoplossingen aan particuliere en zakelijke klanten. Taxivervoer van De Lier naar Schiphol Airport of Rotterdam Airport wordt al sinds 2000 verzorgt door de Taxiservice Rif. Hierdoor hebben onze chauffeurs ruime ervaring in de regio maar ook door heel Nederland en zelfs daar buiten.

Zakelijk Taxi De Lier 

Taxiservice Rif is een betrouwbare partner voor al je zakelijk taxivervoer in De Lier. Reis je regelmatig van en naar Schiphol? Of heb je vaak werkbezoeken in binnen- of buitenland? Je krijgt van tevoren een vaste prijs voor iedere reservering. Ook rijden op rekening is mogelijk. Door de inzet van moderne voertuigen en ervaren chauffeurs zorgt Taxi De Lier ervoor dat uw reis perfect start en eindigt. 

Taxibus De Lier bestellen of reserveren? Reserveer nu uw taxi bus in De Lier!

Taxibus De Lier levert zakelijk vervoer aan bedrijven, instanties en particulieren in De Lier en omgeving. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe Taxibussen.

Taxibus De Lier 

Taxibus De Lier 

Met een grotere groep naar Schiphol, of samen na een feestje veilig met de taxibus naar huis? Taxibus De Lier staat voor u klaar. Reserveer een Taxi busje in De Lier Wanneer u een taxibusje nodig heeft voor groepsvervoer waarbij de individuele reizigers naar verschillende adressen moeten, dan maken wij de voordeligste route voor u. Belt u dan gerust met onze taxicentrale om te overleggen hoe wij uw vervoersprobleem kunnen oplossen of uw vraag kunnen beantwoorden.

Airport Taxibus De Lier 

Heeft u een ruime taxibus De Lier naar Schiphol of Rotterdam Airport nodig omdat u met uw gezin op vakantie gaat, dan bieden wij u voldoende keuze. Voor elke keuze de juiste taxibus, 6 en 8 personen en de verlengde 8 persoonsbus.
Personen busje De Lier, bent u met maar 4 personen maar toch behoefte aan een ruime Taxi bus, dan kunt u bij ons een luxe taxi bus voor 4 personen huren welke u toch meer ruimte voor bagage biedt.

Zakelijk Taxibus De Lier 

Zakelijke taxibus in De Lier nodig? Voor onze zakelijke klanten hebben wij een breed aanbod aan extra diensten. Wij weten namelijk als geen ander dat een zakelijke klant waarde hecht aan kwalitatief hoogstaand en onderscheidend vervoer. Zakelijk taxibus De Lier nodig? Voor een offerte of meer informatie bel nu en reserveer 0651538073 .Onze chauffeurs vervoeren u en uw relaties door geheel Nederland of elke andere gewenste bestemming.

VIP Taxi De Lier bestellen of reserveren? Reserveer nu uw VIP Vervoer in De Lier!

VIP Taxi De Lier levert zakelijk vervoer aan bedrijven, instanties en particulieren in De Lier en omgeving. Wij maken daarbij gebruik van de meest ervaren chauffeurs en onze luxe VIP Wagens en Luxe VIP bussen.

VIP vervoer De Lier 

VIP Taxi De Lier 

VIP Taxi De Lier verzorgt VIP/Directievervoer op hoog niveau. Wij vervoeren dagelijks directieleden, overheidsfunctionarissen, leden van raden van bestuur en andere VIP klanten. Speciaal voor onze VIP klanten beschikt VIP Taxi De Lier over Luxe bussen en wagens zoals Mercedes S, Mercedes E en Mercedes V Klasse. Onze Luxe bussen en Limo’s zijn van alle denkbare comfortopties voorzien. Punctualiteit, betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit, maar vooral discretie is bij VIP vervoer De Lier de norm.

Airport VIP Taxi De Lier 

Bent u op zoek naar luxe VIP vervoer Airport De Lier om belangrijke internationale klanten, collega’s of zakenrelaties in stijl op te halen van Schiphol Airport? Vip taxi De Lier Schiphol Airport biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van vipvervoer. Bij Taxiservice Rif vindt u VIP vervoer De Lier van het hoogste niveau. Onze voertuigen beschikken over diverse bijzondere eigenschappen waardoor u, uw klanten, collega’s of zakenrelaties niets te kort zullen komen tijdens de rit.

VIP Taxibus De Lier 

Voor de kleinere gezelschappen hebben wij de Mercedes V klasse beschikbaar? Deze VIP bus De Lier voor 7 personen is een mooie verschijning voor uw gezelschap,  Kijk eens naar de mogelijkheden. Deze VIP Taxibus De Lier met chauffeur rijdt u en uw gezelschap veilig en comfortabel naar uw bestemming. Service staat bij ons bovenaan. Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van onze VIP bus De Lier voor 6 personen?  bel 0651538073. Wij zullen u direct een passende offerte aanbieden. 

Luchthaven taxi Amsterdam Schiphol

De Lier - Schiphol airport

Met Luchthaven Taxi De Lier reist u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u korting van wel tot 50% Zo reist u voor een vaste tarief onbezorgd met uw eigen taxi van De Lier naar Schiphol Airport. Voor prijsopgaven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!!!

Luchthaven taxi Rotterdam airport

De Lier - Rotterdam Airport

Met Luchthaven Taxi De Lier reist u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u korting van wel tot 40% Zo reist u voor een vaste prijs onbezorgd met uw eigen taxi van De Lier naar Rotterdam Airport. Voor prijsopgaven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!!!

Luchthaven taxi Eidhoven airport

De Lier - Eindhoven Airport

Met Luchthaven Taxi De Lier reist u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u korting van wel tot 40% Zo reist u voor een vaste prijs onbezorgd met uw eigen taxi van De Lier naar Eindhoven Airport. Voor prijsopgaven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!!!

Voor alle andere luchthavens

Binnen en buitenlands luchthavens

Met Luchthaven Taxi De Lier reist u direct naar ieder gewenst vliegveld met uw eigen taxi. U deelt dus nooit uw taxi met vreemden maar gaat direct van of naar het vliegveld. Bovendien ontvangt u korting van wel tot 40% Zo reist u voor een vaste prijs onbezorgd met uw eigen taxi van De Lier naar ieder Airport. Voor prijsopgaven kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen!!!